KOSMETISK SYGEPLEJERSKE

TEAM

ANDRIJANA

Andrijana er Klinik Camilla Rudes nyeste ansigt. Hun har erfaring med mennesker og med skønhed. Hendes selvstændige væsen og rolige personlighed gør resultaterne smukke og behandlings-oplevelsen behagelig.

Hun er registreret til behandling med Botulinum Toksin og ikke-permanente fillers.

Team rude

Skønhed skaber velvære

Jeg er enormt passioneret omkring behandlingerne og ved, at stor omhyggelighed er essencelt for, at skabe synlige, naturlige og harmoniske resultater. Det indebærer blandt andet, at jeg altid tilrettelægger og skræddersyer et indviet forløb med udgangspunkt i den enkelte kundes specifikke behov. Jeg går meget langt for, at guide dig på en måde, du føler dig hørt og oplevet. Jeg ved, at skønhed skaber velvære, og at kosmetisk behandling kan øge livskvaliteten hos det enkelte menneske. Med mine 8 års erfaring som sygeplejerske, skræddersyr jeg altid behandlingerne, så de tilpasses hver enkelt kundes behov, ønsker og økonomi. For mig er høj faglighed, omhyggelighed og tryghed nøglen til succes. Min målsætning i mit daglige arbejde er, at alle behandlinger opfylder kvalitet, højfaglighed og ikke mindst tillid, ligeledes sætter jeg en ære i at tilpasse, et hvert behandlingsforløb dine individuelle ønsker og behov. Jeg er derfor utrolig glad for, at kunne kombinere denne verden med faglig stolthed og hjælpe mennesker med, at blive den bedste udgave af sig selv på en æstetisk og naturlig måde.
Jeg glæder mig til at kunne byde dig velkommen

klinikcamillarude

MØD RESTEN AF TEAMET BAG
KLINIK CAMILLA RUDE

klinikcamillarude

BLEV EN DEL AF
VORES TEAM

We're Ready!

Let's Connect

Camilla Rude Akademi uddanner sygeplejersker, tandlæger og læger i udførslen af kosmetiske behandlinger med Botox, fillers og permanent hårreduktion med IPL.