BOTOX BEHANDLINGER (BOTULINUM TOKSIN)

____

Botox behandlinger anvendes mod svedtendens, til kosmetiske behandlinger samt til dig som ønsker at reducere dybe rynker og linjer i ansigtet.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Botox i klinikken.

BOTOX BEHANDLINGER

____

Botox behandlinger forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskler, som får musklerne til at slappe af. Stoffet er renset for bakterier og er igennem 25 år blevet anvendt til behandling af svedtendens og til kosmetiske behandlinger.

SKAL MAN KONSULTERES FØR BOTOX BEHANDLING?

____

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med botox i klinikken. Ved konsultationen vil hudlægen analysere dit ansigt og tilrettelægge behandlingen ud fra dine ønsker og samtidig informere dig om, hvordan behandlingen virker og hvilke bivirkninger, der kan være ved botox behandlingen.

SÅDAN VIRKER BOTOX BEHANDLINGER

____

Med botox kan man behandle de dynamiske rynker, dvs. rynker der skyldes muskelsammentrækninger i huden. Efter injektion med botox forhindres musklerne i at trække sig sammen og give folder i f.eks. panden eller omkring øjnene. På den måde udglattes huden og forhindres samtidig væsentligt i at danne nye rynker. Følesansen i det behandlede område er uændret.

SÅDAN UDFØRES EN BOTOX BEHANDLING

____

Botox behandlingen foretages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål injicerer små mængder af produktet i de fine ansigts- eller halsmuskler. Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig, eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up” behandling efter 14 dage.

EFTER BOTOX BEHANDLINGEN 

____

Efter behandling med botox er det vigtigt, at der ikke masseres eller trykkes på det behandlede område i de først 4 timer, så toksinet ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede.

BIVIRKNINGER VED BOTOX BEHANDLINGER

____

Ved behandling med botox kan optræde mindre forbigående gener i relation til injektionerne. Disse gener kan være let rødme, hævelse, blå mærker og kløe. Øvrige bivirkninger er sjældne. Nogle få oplever hovedpine de første par dage og meget sjældent ses kortvarige, lette influenzalignende symptomer. Alvorlige allergiske reaktioner ses i yderst sjældne tilfælde. Der er ingen senfølger. Intensiv brug af botox i flere områder af ansigtet kan medføre mimik-ændringer. I underansigtet kan de mimiske muskler om munden lammes, så det vanskeliggøres at fløjte og drikke med sugerør. Alle bivirkninger vil svinde inden for 4-6 måneder.

EFFEKT AF BEHANDLINGER MED BOTOX

____

Oftest giver behandlingen en flot og tydelig reduktion i de dynamiske linjer. Effekten kan dog variere fra person til person. Nogle skal have større mængder af toksin end andre for at opnå effekt. Ligeledes findes der få personer, som ikke er modtagelige for behandlingen, formentlig fordi de har antistoffer, der neutraliserer toksinets effekt.

DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ

____

Botox behandlinger gives ikke til gravide, ammende, ved kendt allergi overfor indholdsstoffer i opløsningen (Botulinum toksin, humant albumn, laktose, natrium succinate) eller hvis man har visse sjældne neuromuskulære sygdomme (f.eks. myasteni, eaton lamberts sygdom). Hvis man indtager medicin af typerne aminoglykosider, penicillamin, kinin eller kalciumblokkere kan effekten af Botulinum toksin forstærkes.

Se vores botox behandling priser her

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv