BOTOX ØJNE BEHANDLING (CROWS FEET)

____

Med en botox øjne behandling, kan du få fjernet smilerynker ved øjnene. Disse fine linjer ved øjnene kaldes også for kragetræer rynker.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Botox i klinikken.

EFFEKTIV BOTOX ØJNE BEHANDLING

____

Botox mod kragetæer ved øjnene er en behandling, som reducerer de rynker, der ses i siden af øjnene. Disse rynker ligner kragetæer og kendetegner en person, der har smilet meget. Derfor gør vi meget ud af at bevare den charme, der forbindes med smilerynker ved øjnene. Den enkelte skal derfor stadig kunne smile med naturlig mimik om øjnene efter sin botox øjne behandling. Dybe smilerynker er dog ofte et uønsket alderstegn, og vi reducerer dem derfor med botox uden at skade den charmerende mimik.

SÅDAN VIRKER BOTOX ØJNE BEHANDLING

____

Med botox kan man behandle de dynamiske rynker, som er rynker der skyldes muskelsammentrækninger i huden. Efter injektion forhindres musklerne i at trække sig sammen og give folder omkring øjnene. På den måde udglattes huden og forhindres samtidig væsentligt i at danne nye rynker. Følesansen i det behandlede område er uændret efter en kragetæer behandling.

SÅDAN UDFØRES EN BOTOX ØJNE BEHANDLING

____

En botox øjne behandling foretages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget lille nål injicerer små mængder af produktet ind i de fine ansigtsmuskler omkring øjnene. Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder, hvorefter behandlingen kan gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig, eller der forekommer uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up” behandling efter 2 uger.

Køb behandling med botox her.

 

ANDRE HAR KØBT

____

BOTOX BEHANDLING

____

Botox behandling forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskler, som får musklerne til at slappe af. Stoffet er renset fra bakterier og er igennem 25 år blevet anvendt til behandling af svedtendens og kosmetiske behandlinger.

SKAL MAN KONSULTERES FØR BEHANDLING MED  BOTOX?

____

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Botox i klinikken. Ved konsultationen vil hudlægen analysere dit ansigt og tilrettelægge behandlingen udfra dine ønsker. Og samtidig informere dig om, hvordan behandlingen virker og hvilke bivirkninger, der kan opstå ved behandlingen.

SÅDAN VIRKER DIN BOTOX BEHANDLING

____

Med Botox kan man behandle de dynamiske rynker. Dvs. rynker, der skyldes muskelsammentrækning i huden. Efter injektion med Botox forhindres musklerne i at trække sig sammen og give folder i f.eks. panden eller omkring øjnene. På den måde udglattes huden og forhindres samtidig væsentligt i at danne nye rynker. Følesansen i det behandlede område er uændret.

SÅDAN UDFØRES EN BOTOX BEHANDLING

____

Botox behandlingen fortages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål indicere små mængder af produktet på de fine ansigts- eller hals muskler. Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up” behandling efter 14 dage.

EFTER BEHANDLINGEN 

____

Efter behandling med Botox er det vigtigt, at der ikke masseres eller trykkes på det behandlede område i de først 4 timer, så toksinet ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede.

BIVIRKNINGER VED BOTOX BEHANDLING

____

Ved behandling med Botox kan optræde mindre forbigående gener i relation til injektionerne. Disse gener kan være let rødme, hævelse, blå mærker og kløe. Øvrige bivirkninger er sjældne. Nogle få oplever hovedpine de første par dage og meget sjældent ses kortvarige, lette influenza-ligende symptomer. Alvorlige allergiske reaktioner ses i yderst sjældne tilfælde. Der er ingen senfølger. Intensiv brug af Botox i flere områder af ansigtet kan medføre mimik-ændringer. I underansigtet kan de mimiske muskler om munden lammes, så det vanskeliggøres at fløjte og drikke med sugerør. Alle bivirkninger vil svinde inden for 4-6 måneder.

EFFEKT AF BEHANDLINGEN

____

Oftest giver behandlingen en flot og tydelig reduktion i de dynamiske linjer. Effekten kan dog variere fra person til person. Nogle skal have større mængder af toksin end andre for at opnå effekt. Ligeledes findes der få personer, som ikke er modtagelige for behandlingen, formentlig fordi de har antistoffer, der neutralisere toksinets effekt.

DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ

____

Behandlingen gives ikke til gravide, ammende, ved kendt allergi overfor indholdsstoffer i opløsningen (Botulinum toksin, humant albumn, laktose, natrium succinate) eller hvis man har visse sjældne neuromuskulære sygdomme (f.eks. myasteni, eaton lamberts sygdom).Hvis man indtager medicin af typerne aminoglykosider, penicllamin, kinin eller kalciumblokkere kan effekten af Botulinum toksin forstærkes.

Se vores priser på Botox behandling her

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv