BOTOX MOD KRAGETÆER (CROWS FEET)

____

Kragetræer kaldes også for Crows Feet og er rynker i siden af øjnene.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Botox i klinikken.

KRAGETÆER

____

Botox mod kragetæer er en behandling, som reducerer dé rynker, der ses i siden af øjnene. Disse rynker ligner kragetæer og kendetegner en person, der har smilet meget. Derfor gør vi meget ud af, at bevare den charme, der forbindes med smilerynker. Den enkelte skal stadig kunne smile med naturlig mimik om øjnene efter sin Botoxbehandling. Dybe smilerynker er dog ofte et uønsket alderstegn, og vi reducerer dem derfor med Botox uden at skade den charmerende mimik.

SÅDAN VIRKER BOTOX

____

Med Botox kan man behandle de dynamiske rynker. Dvs. Rynker, der skyldes muskelsammentrækning i huden. Efter injektion med Botox forhindres musklerne i at trække sig sammen og give folder i f.eks. panden eller omkring øjnene. På den måde udglattes huden og forhindres samtidig væsentligt i at danne nye rynker. Følesansen i det behandlede område er uændret.

SÅDAN UDFØRES EN BOTOXBEHANDLING?

____

Botox behandlingen fortages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål indicere små mængder af produktet på de fine ansigts- eller hals muskler. Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up” behandling efter 14 dage.

Læs mere om behandling med Botox her.

 

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv