JUVERDERM FILLER BEHANDLING

botox

BOTOX ØJNE BEHANDLING - CROWS FEET

Med en botox øjne behandling, kan du få fjernet smilerynker ved øjnene. Disse fine linjer ved øjnene kaldes også for kragetræer rynker.

klinikcamillarude

KØB DIN BOTOX
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

klinikcamillarude

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

EFFEKTIV BOTOX ØJNE BEHANDLING

Botox mod kragetæer ved øjnene er en behandling, som reducerer de rynker, der ses i siden af øjnene. Disse rynker ligner kragetæer og kendetegner en person, der har smilet meget. Derfor gør vi meget ud af at bevare den charme, der forbindes med smilerynker ved øjnene. Den enkelte skal derfor stadig kunne smile med naturlig mimik om øjnene efter sin botox øjne behandling. Dybe smilerynker er dog ofte et uønsket alderstegn, og vi reducerer dem derfor med botox uden at skade den charmerende mimik.

SÅDAN VIRKER BOTOX ØJNE BEHANDLING

Med botox kan man behandle de dynamiske rynker, som er rynker der skyldes muskelsammentrækninger i huden. Efter injektion forhindres musklerne i at trække sig sammen og give folder omkring øjnene. På den måde udglattes huden og forhindres samtidig væsentligt i at danne nye rynker. Følesansen i det behandlede område er uændret efter en kragetæer behandling.

SÅDAN UDFØRES EN BOTOX ØJNE BEHANDLING

En botox øjne behandling foretages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget lille nål injicerer små mængder af produktet ind i de fine ansigtsmuskler omkring øjnene. Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder, hvorefter behandlingen kan gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig, eller der forekommer uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up” behandling efter 2 uger.

klinikcamillarude

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående 

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.

Vores seneste produkter

PRX T33 - PEELING

1,500 DKK4,000 DKK

botox

GRATIS KONSULTATION

Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge. Det er et lovkrav fra STPS, at konsultationen skal foretages minimum 48 timer forinden behandlingen.  Alle konsultationer hos os er gratis og uforpligtende.