BOTOX MOD PANDERYNKER

____

Botox mod panderynker virker effektivt – Du ser mere afslappet ud uden panderynker.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Botox i klinikken.

PANDERYNKER

____

Panderynker er et typisk alderstegn, som fremkommer hos de fleste. De kan udglattes ved at afslappe de muskler, der normalt trækker sig sammen og danner folder i huden. Botox er et medicinsk produkt, som afslapper musklerne og derved forsvinder panderynkerne. Dog vil mimikken i panden stadig virke naturlig.

SÅDAN VIRKER BOTOX

____

Med Botox kan man behandle de dynamiske rynker. Dvs. Rynker, der skyldes muskelsammentrækning i huden. Efter injektion med Botox forhindres musklerne i at trække sig sammen og give folder i f.eks. panden eller omkring øjnene. På den måde udglattes huden og forhindres samtidig væsentligt i at danne nye rynker. Følesansen i det behandlede område er uændret.

SÅDAN UDFØRES EN BOTOXBEHANDLING

____

Botox behandlingen fortages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål indicere små mængder af produktet på de fine ansigts- eller hals muskler. Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up” behandling efter 14 dage.

Læs mere om behandling med Botox her.

 

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv