PROFHILO BEHANDLING

botox

BOTOX BEHANDLINGER (BOTULINUM TOKSIN)

Botox

BEHANDLINGER

Botox behandlinger anvendes mod svedtendens, til kosmetiske behandlinger samt til dig som ønsker at reducere dybe rynker og linjer i ansigtet.

Botox behandling

Rantefri betaling

GUMMY SMILE
BOTOX

Vi tilbyder gummy smile botox behandling, hvis meget af dit tandkød blottes, når du smiler.

botox mod sved

Rantefri betaling

BOTOX I KÆBE
(KÆBEMUSKLERNE)

Botox i kæbeparti – Botox i kæbemusklerne kan få kæbepartiet til at se smallere ud.

filler markering af kindben

Rantefri betaling

BOTOX ØJNE BEHANDLING
(CROWS FEET)

Med en botox øjne behandling, kan du få fjernet smilerynker ved øjnene. Disse fine linjer ved øjnene kaldes også for kragetræer rynker.

Botox behandling

Rantefri betaling

BOTOX
PANDERYNKER

Botox mod panderynker virker effektivt – Du ser yngre og mere afslappet ud uden panderynker

Rantefri betaling

BOTOX MOD RYNKER
PÅ NÆSEN

Hvis du er plaget af mange rynker på næsen, kan det reduceres med Botox.

Botox behandling

Rantefri betaling

BOTOX MELLEM
ØJENBRYN

Botox kan reducere rynker mellem øjnene – Du ser gladere ud uden rynker mellem øjnene.

Cosmelan behandling i klinikken hos Camilla Rude

Rantefri betaling

BOTOX UNDER ØJNENE MOD RYNKER

Med en rynker under øjnene botox behandling, kan du effektivt reducere rynker under øjnene, når du smiler

botox mod sved

Rantefri betaling

BOTOX MOD
RYGERYNKER

Botox mod rygerynker – rygerynker om munden giver et ældre udseende.

botox mod sved

Rantefri betaling

BOTOX MOD
SVED

Botox mod sved hjælper mange mod plamager på tøjet – Det er naturligt at svede. 

botox mod sved

Rantefri betaling

V-SHAPE
BOTOX

V-shape med Botox er med til at skabe et feminint look.

klinikcamillarude

KØB DIN BOTOX
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

klinikcamillarude

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

BOTOX BEHANDLINGER

Botox behandlinger forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskler, som får musklerne til at slappe af. Stoffet er renset for bakterier og er igennem 25 år blevet anvendt til behandling af svedtendens og til kosmetiske behandlinger.

SKAL MAN KONSULTERES FØR BOTOX BEHANDLING?

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med botox i klinikken. Ved konsultationen vil hudlægen analysere dit ansigt og tilrettelægge behandlingen ud fra dine ønsker og samtidig informere dig om, hvordan behandlingen virker og hvilke bivirkninger, der kan være ved botox behandlingen.

SÅDAN VIRKER BOTOX BEHANDLINGER

Med botox kan man behandle de dynamiske rynker, dvs. rynker der skyldes muskelsammentrækninger i huden. Efter injektion med botox forhindres musklerne i at trække sig sammen og give folder i f.eks. panden eller omkring øjnene. På den måde udglattes huden og forhindres samtidig væsentligt i at danne nye rynker. Følesansen i det behandlede område er uændret.

SÅDAN UDFØRES EN BOTOX BEHANDLING

Botox behandlingen foretages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål injicerer små mængder af produktet i de fine ansigts- eller halsmuskler. Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig, eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up” behandling efter 14 dage.

EFTER BOTOX BEHANDLINGEN

Efter behandling med botox er det vigtigt, at der ikke masseres eller trykkes på det behandlede område i de først 4 timer, så toksinet ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede.

BIVIRKNINGER VED BOTOX BEHANDLINGER

Ved behandling med botox kan optræde mindre forbigående gener i relation til injektionerne. Disse gener kan være let rødme, hævelse, blå mærker og kløe. Øvrige bivirkninger er sjældne. Nogle få oplever hovedpine de første par dage og meget sjældent ses kortvarige, lette influenzalignende symptomer. Alvorlige allergiske reaktioner ses i yderst sjældne tilfælde. Der er ingen senfølger. Intensiv brug af botox i flere områder af ansigtet kan medføre mimik-ændringer. I underansigtet kan de mimiske muskler om munden lammes, så det vanskeliggøres at fløjte og drikke med sugerør. Alle bivirkninger vil svinde inden for 4-6 måneder.

EFFEKT AF BEHANDLINGER MED BOTOX

Oftest giver behandlingen en flot og tydelig reduktion i de dynamiske linjer. Effekten kan dog variere fra person til person. Nogle skal have større mængder af toksin end andre for at opnå effekt. Ligeledes findes der få personer, som ikke er modtagelige for behandlingen, formentlig fordi de har antistoffer, der neutraliserer toksinets effekt.

DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ

Botox behandlinger gives ikke til gravide, ammende, ved kendt allergi overfor indholdsstoffer i opløsningen (Botulinum toksin, humant albumn, laktose, natrium succinate) eller hvis man har visse sjældne neuromuskulære sygdomme (f.eks. myasteni, eaton lamberts sygdom). Hvis man indtager medicin af typerne aminoglykosider, penicillamin, kinin eller kalciumblokkere kan effekten af Botulinum toksin forstærkes.

klinikcamillarude

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.

Vores seneste produkter

PRX T33 - PEELING

1,500 DKK4,000 DKK

botox

GRATIS KONSULTATION

Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge. Det er et lovkrav fra STPS, at konsultationen skal foretages minimum 48 timer forinden behandlingen.  Alle konsultationer hos os er gratis og uforpligtende.