CAMILLA RUDE AKADEMI

_____

SÅDAN BLIVER DU KOSMETISK SYGEPLEJERSKE

____

Camilla Rude Akademi uddanner sygeplejersker, tandlæger og læger i udførslen af kosmetiske behandlinger med Botox, ikke-permanente fillers og permanent hårreduktion med IPL. Kurserne certificerer ud fra en international standard og egner sig til alle med relevant uddannelsesbaggrund.

Kurserne indeholder teori, praksis og 20 superviserede behandlinger på castede modeller. Det vil sige, at du efter afsluttet kursus kan udføre behandlinger under de gældende regler i Danmark. Der udleveres litteratur 14 dage forinden kurset til deltagernes forberedelse eller så snart depositum er betalt. Trænerne på Camilla Rude Akademi er læger og hudlæger.

Den afsluttende godkendelse udføres af hudlæge Annesofie Faurschou, som har mange års erfaring i behandling med IPL, Botox og ikke-permanente fillers.

 

camilla rude akademi

HVEM KAN TILMELDE SIG?

____

Alle kurser på Camilla Rude Akademi henvender sig til uddannede læger, tandlæger og sygeplejersker, som ønsker at arbejde i den kosmetiske branche.

Ønsker du, at åbne en selvstændig klinik, vil kurserne være oplagte for dig.

Kurserne klæder dig på til at håndtere de krav og regler, som eksisterer i branchen. Ligeledes er kurserne oplagte til jobsøgning i eksisterende klinikker i den kosmetiske verden. Søger du ansættelse hos en klinik eller et privathospital, vil kurserne sætte dig langt foran dine mod-kandidater. Ansættelsesstedet kan sætte dig i arbejde med det samme, og derfor vil du være attraktiv arbejdskraft.

 

KAN JEG DELTAGE, HVIS JEG IKKE HAR EN SUNDHEDSFAGLIG BAGGRUND?

____

Som udgangspunkt er alle velkomne til at tage kurser på Camilla Rude Akademi. Dog er der ingen garanti for en registrering som kosmetisk behandler hos Sundhedsstyrelsen, hvis ikke du har en baggrund som læge, tandlæge eller sygeplejerske.Har du en anden relevant uddannelse som kosmetiker eller kosmetolog og har stor erfaring med at behandle, vil Sundhedsstyrelsen muligvis give dig en sær-godkendelse.

Sær-godkendelser sker individuelt og kan først vurderes efter kurset, når du ansøger om at registere dig. Det er en god idé på forhånd at forhøre dig om dine muligheder. Vurderingen foretages af jurister hos Sundhedsstyrelsen, og vi kan derfor ikke rådgive dig. 

 

Læs mere om kursus i Botox her.
Læs mere om kursus i Filler her. 
Læs mere om kursus i IPL her.

ANSØG HER

____

    Skriv her og tryk enter for at søge

    Indkøbskurv