COSMELAN PIGMENT BEHANDLING

____
Cosmelan behandling  er en medicinsk 10-timers maske mod pigment med ekstraordinært virkning

HVAD GØR COSMELAN?

____

Behandling fjerner eller reducerer alle typer af pigmenteringer: melasma, solskader, pigmentering efter acne og medicin samt fregner. Det er til dato den mest effektive behandling mod pigmentering og samtidig den mest sikre i forhold til gendannelse af pigment.
Samtidig med at pigmenteringen reduceres, mindskes små ar fra akne og huden strames op og får et yngre og mere friskt udseende.

HVEM HAR GAVN AF BEHANDLINGEN?

____

Behandlingen kan anvendes på alle hudtyper – inkl. mørk hud. Cosmelan egner sig både til dig med melasma, til dig med fregner og til dig med mærker efter akne.

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGSFORLØBET?

____

Behandlingen har 2 faser; en intensiv pigment-maske og en daglig opfølgende hjemme-behandling. Begge faser er med i behandlingsprisen.

Fase 1: Masken påføres i klinikken efter grundig afrensning og instruktion. Masken beholdes på i 8-12 timer afhængig af hudtype og skal derfor tages af selv derhjemme. Det er derfor en god idé at have forberedt, hvordan du kommer hjem fra klinikken.

Fase 2: Dagen efter masken er taget af skal Cosmelan2 bruges som hjemmepleje. Cosmelan2 er en stærk medicinsk creme, der bleger huden i de områder, hvor pigmenteringen forekommer. Sammen med Cosmelan2 får du en fugtgivende creme, som komplimenterer denne. Cosmelan2 påføres hver morgen og aften og skal sidde i min. 5 minutter. Det giver en sviende fornemmelse på huden, da produktet arbejder effektivt. Derefter påføres fugtighedscremen ovenpå Cosmelan2. Fugtighedscremen kan påsmøres flere gange dagligt, hvis huden bliver tør.

HVILKE BIVIRKNINGER HAR BEHANDLINGEN?

____

Behandlingen har ingen skadelige eller vedvarende bivirkninger.Under behandlingsforløbet kan huden skalle af og blive rød. Du kan holde 1 dags pause fra Cosmelan2, hvor du kun anvender fugtighedscremen for at mindske rødme og tørhed.

SÅ HURTIGT VIRKER BEHANLDINGEN?

____

Allerede 7-10 dage efter behandlingen begynder resultatet at vise sig, og derfra kan der ses et finere og finere resultat fra dag til dag. Hele processen tager 7-8 uger, og først da vil det endelige resultat kunne ses.Vi anbefaler, at man tager billeder af sig selv, inden behandlingen foretages og sammenligner disse med resultatet efter de 7-8 uger er gået. Frem for en daglig vurdering, hvor pigmentet bliver gradvist mindre synligt vil dette tydeliggøre resultatets størrelse.

Se vores priser på cosmelan behandling her

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv