personlig skønhed

En snak om personlig skønhed

Jeg er skønhedsekspert. Men mere præcist: Ekspert i Personlig Skønhed.
Den personlige skønhed er dét, der gør, at lige netop DU er helt særligt smuk og ikke kan sammenlignes med nogen. Det kan være en særlig udstråling du har – eller det kan være lige netop dét, du går og tror, du skal ændre på for at passe ind.

 

Jeg har gennem de seneste 10 år guidet mere end 20.000 glade klienter igennem forløb med kosmetisk behandling.

 

De seneste 5 år har jeg udvidet min forståelse for skønhed til også at omhandle kost og hvordan ernæring påvirker dit udseende. Jeg har forsket i kost og skønhed og har uddannet mig indenfor emnet i mere end 10 lande. Forskningen har givet mig stor viden, som jeg har brugt til at hjælpe folk af med skavanker på deres udseende. Blandt andet akne, rande under øjnene og appelsinhud kan afhjælpes ved hjælp af den rette kost.
Jeg har undersøgt, hvordan du kan blive smukkere ved at ændre nogle små vaner i din daglige kost.

 

Det sidste år har jeg knyttet en tredje element til skønhed til min viden om emnet. Det tredje element omhandler indre skønhed. Det er den tilstand, din krop er i indeni. Hvis du er stresset, ked af det eller på anden måde såret i dit indre, vil det afspejles på dit ydre. Og selv en sund person, som plejer sin hud med lækre produkter, kan få skader på huden ved at være i ubalance indeni.

 

Jeg har lært, hvordan du kan skabe de smukkeste resultater for dig selv ved at holde fokus på et sundt og balanceret indre. Og med viden om alle tre elementer, vil jeg guide dig til at opnå de smukkeste resultater for dit ydre.

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv