FILLER BEHANDLING MED JUVEDERM OG STYLAGE FILLER

____

Filler behandling reducerer rynker, giver læbeforstørrelse og fremhæver kindben.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Filler i klinikken.

BEHANDLING MED FILLER

____

Ikke-permanente fillers består af en gel af samme type hyaluronsyre, som forekommer naturligt i kroppens bindevæv. De forskellige ikke-permanente fillers adskiller sig ved gelens viskositet og hvorvidt, der er andet end hyaluronsyre blandet i. De tykkeste geler anvendes til fyldning af kinder, de næsttykkeste til dybere furer, folder f.eks. furen fra næse til mundvigen. Endelig findes der ikke-permanente fillers specielt til læberne.

SÅDAN VIRKER IKKE-PERMANENTE FILLERS

____

Med alderen reduceres mængden af hyaluronsyre i huden og derfor bliver huden slappere. Når ikke-permanente fillers indsprøjtes i folder og furer opstået af følger heraf, udfyldes og glattes disse, fordi gelen giver ny volumen i huden og huden mere spændstig. Gelen integreres med det omgivende væv og da der er en løbende omsætning af hyaluronsyre i huden, vil effekten aftage efterhånden.

VI BENYTTER JUVEDERM FILLER

____

Der findes mange forskellige mærker af filler. Indenfor de største mærker minder produkterne meget om hinanden. Jo nyere produkterne er på markedet, jo renere er de. Derfor har vi valgt at arbejde med Juvederm. Juvederm er det nyeste produkt blandt verdens førende filler-mærker. Vi har erfaret, at Juvederm’s produkter har lidt længere holdbarhed, end de øvrige fillere på markedet. Samtidig er produkterne renere, og derfor dannes der færre kugler, end der gør ved andre produkter.

Læs mere om Juverderm her

Læs mere om Stylage her

EFFEKT AF BEHANDLINGEN

____

Effekten giver hele eller delvise udglatninger af furer og folder i huden. Ved behandling i læber forstørres disse ved udfyldning med filler. Endvidere kan gelen anvendes til at forme læberne efter patientens ønske. Effektens holdbarhed varierer efter den enkelte patients hudstruktur og blodcirkulation. Effekten vil normalt aftage langsomt efter 4-6 måneder i læber og efter 6 måneder i øvrige områder. To uger efter behandlingen har filleren tilpasset sig i vævet og først da er det muligt at påfylde med yderligere filler på samme sted.Kombination med filler og Botulinum Toksin giver ofte et optimalt resultat i forhold til reducering af rynker.

EFTER BEHANDLING

____

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på filleren og fremstå moderat hævet, rød og øm. Denne reaktion forsvinder i løbet af et par dage. Der bør ikke anvendes nogen form for make-up de første 4 timer efter behandlingen.

EFFEKT AF BEHANDLINGEN

____

Oftest giver behandlingen en flot og tydelig reduktion i de dynamiske linjer. Effekten kan dog variere fra person til person. Nogle skal have større mængder af toksin end andre for at opnå effekt. Ligeledes findes der få personer, som ikke er modtagelige for behandlingen, formentlig fordi de har antistoffer, der neutralisere toksinets effekt.

BIVIRKNINGER

____

Da hyaluronsyre binder væske vil behandlingen medføre en væsentlig hævelse i dagene efter. Der kan forekomme blå mærker og rødmen efter behandlingen, som vil forsvinde efter en uge. Forkølelsessår (herpes) kan reaktiveres af behandlingen og enkelte kan få et bumselignende udbrud i det behandlede område.

DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ

____

Det er et krav, at der er foretaget konsultation hos vores sygeplejersker, før behandling med filler foretages. Ved konsultationen vil sygeplejersken spørge ind til, hvilke ønsker, du har til behandlingen og informere dig om, hvordan behandlingen vil foregå. Der skal gå min. 48 timers fra konsultationen og selve behandlingen.Behandling med filler gives ikke til gravide, ammende eller til patienter med kendt allergi overfor indholdsstoffer i gelens opløsning.

OMRÅDER:

MELLEM NÆSE OG MUND

Filler fjerner rynker mellem næse og mund. Behandlingen giver et friskere og yngre udseende uden at det vil bemærkes, at noget er injiceret i din hud. Der vil dog være tydeligt, at rynker i huden er reduceret.

KINDBEN

Filler kan fremhæve dine kindben og give dig en smuk karakter i ansigtet. Samtidig er denne behandling den mest effektive mod rynker i den nederste del af ansigtet, da det giver et stærkt løft og på denne måde udglatter linjerne.

SMILERYNKER I MUNDVIGEN

Smilerynker kendetegner en person, der har smilet meget og virker derfor charmerende. Dog kan det være generende at have dybe rynker, selv ved et smil. Vi kan give dig et yngre look og reducere de dybe rynker med filler.

RYNKER OM MUNDEN

Rynker over munden kaldes også ”rygerynker” og forstærkes af de bevægelser, man foretager, når man ryger. Disse rynker giver ofte et stramt udtryk i ansigtet og derfor vil en behandling med filler mildne ansigtets udseende væsentligt.

LÆBERNE

Filler giver læbeforstørrelse og forynger dit udseende med smukkere læber. Blot en smule volumen kan gøre ansigtet mere sensuelt og gøre dine læber mere kysseklar. Ønsker du blot et diskret resultat kan en fillerbehandling med mindre produkt give dine læber et mere ungdommeligt udseende.

Rynkebehandling i den øverste halvdel af ansigtet udføres med Botox.

Se vores priser på Filler behandling her

FØR OG EFTER RESULTATER PÅ FILLERBEHANDLING

____

Se vores flotte og effektive resultater på en fillerbehandling, der er foretaget af vores dygtige og kompetente kosmetiske sygeplejerske. 

 

   

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv