FILLERBEHANDLING FOR STØRRE KÆBEPARTI

____

Med Fillerbehandling for kæbeparti får du en større og mere markeret kæbe.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Filler i klinikken.

STØRRE KÆBEPARTI

____

Meget smalle kæber kan mindske et stærkt karaktertræk i ansigtet og ansigtet kan synes meget aflangt. Fillerbehandling i kæbepartiet kan give større kæber. Det skaber et karakterfuldt ansigt og et mere maskulint look, og behandlingen henvender sig derfor oftest til mænd.
Ved en konsultation finder sygeplejersken frem til, hvor meget filler, der skal anvendes for at skabe den markering, som du ønsker.

VI BRUGER JUVEDERM FILLER

____

Der findes mange forskellige mærker af filler. Indenfor de største mærker minder produkterne meget om hinanden. Jo nyere produkterne er på markedet, jo renere er de. Derfor har vi valgt at arbejde med Juvederm. Juvederm er det nyeste produkt blandt verdens førende filler-mærker. Vi har erfaret, at Juvederm’s produkter har lidt længere holdbarhed, end de øvrige fillere på markedet. Samtidig er produkterne renere, og derfor dannes der færre kugler, end der gør ved andre produkter.

Læs mere om behandling med Filler her.

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv