FURER FRA NÆSE TIL MUND

____

Bliv fri for furer fra næse til mund med filler behandling.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Filler i klinikken.

FURER FRA NÆSE TIL MUND

____

Furer fra næse til mund giver ofte et træt udseende, og hos mange er denne fuge det første tydelige alderstegn. Behandling med filler mellem næse og mund giver et friskere og yngre udseende uden at det vil bemærkes, at noget er injiceret i din hud. Der vil dog være tydeligt, at rynker i huden er reduceret.

Filler består af sterile geler, der er lavet af sukkerstoffet hyaluronsyre. Hyaluronsyre er naturlige bestanddele af hudens bindevæv, og ved at forøge mængden af syren kan vi udglatte furer og rynker. Filler er dermed ikke skadeligt for kroppen. Gelen indsprøjtes i huden ved furerne og dermed hæves fordybningen i huden, og rynker udglattes. Resultatet af denne type behandling ses tydeligt med det samme.

SÅ LÆNGE VIRKER FILLER

____

Behandling med filler virker i 6 – 12 måneder, men varierer efter den enkeltes hudtype og livsstil, rynkernes dybde og det behandlede område. Den første fillerbehandling holder dog ofte i kortere tid end de efterfølgende behandlinger, da kroppen skal vendes til at optage filler.

VI BRUGER JUVEDERM FILLER

____

Der findes mange forskellige mærker af filler. Indenfor de største mærker minder produkterne meget om hinanden. Jo nyere produkterne er på markedet, jo renere er de. Derfor har vi valgt at arbejde med Juvederm. Juvederm er det nyeste produkt blandt verdens førende filler-mærker. Vi har erfaret, at Juvederm’s produkter har lidt længere holdbarhed, end de øvrige fillere på markedet. Samtidig er produkterne renere, og derfor dannes der færre kugler, end der gør ved andre produkter.

Læs mere om behandling med Filler her.

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv