FILLER I KINDBEN

____

Filler kan fremhæve dine kindben og give dig en smuk karakter i ansigtet.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Filler i klinikken.

MARKERING AF KINDBEN

____

Filler kan anvendes til at markere dine kindben, som skaber et mere fint og karakteristisk ansigt. Hvis du har et ansigt med runde kinder, vil disse blive mindre synlige. Samtidig er denne behandling den mest effektive mod rynker i den nederste del af ansigtet, da det giver et stærkt løft og på denne måde udglatter linjerne. Filler består af sterile geler, der er lavet af sukkerstoffet hyaluronsyre. Hyaluronsyre er naturlige bestanddele af hudens bindevæv, og ved at forøge mængden af syren kan vi udglatte furer og rynker. Filler er dermed ikke skadeligt for kroppen. Gelen indsprøjtes i huden ved furerne og dermed hæves fordybningen i huden, og rynker udglattes. Resultatet af denne type behandling ses tydeligt med det samme.

VI BENYTTER JUVEDERM FILLER

____

Der findes mange forskellige mærker af filler. Indenfor de største mærker minder produkterne meget om hinanden. Jo nyere produkterne er på markedet, jo renere er de. Derfor har vi valgt at arbejde med Juvederm. Juvederm er det nyeste produkt blandt verdens førende filler-mærker. Vi har erfaret, at Juvederm’s produkter har lidt længere holdbarhed, end de øvrige fillere på markedet. Samtidig er produkterne renere, og derfor dannes der færre kugler, end der gør ved andre produkter.

Læs mere om behandling med Filler her.

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv