MARKERET KÆBELINJE

____

Markering af kæbelinje er med til at skabe et feminint look som en del af et v-shape.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Filler i klinikken.

MARKERING AF KÆBELINJE

____

Mange kvinder ønsker et V-formet look, hvor hagen går ned i en spids fra kæberne. Det kaldes V-shape. Med V-shape ser dit ansigt smallere og mere feminint ud. Ønsker du en mere feminint markeret kæbelinie, kan denne tydeliggøres med filler. For at skabe V-shape skal både hage og kæbelinje være markeret. Ved at markere kæbelinjen med filler skabes et fint og feminint udseende. Ved en konsultation finder sygeplejersken frem til, om både kæbelinie og hage skal behandles for at skabe V-shape til dig.

VI BENYTTER JUVEDERM

____

Der findes mange forskellige mærker af filler. Indenfor de største mærker minder produkterne meget om hinanden. Jo nyere produkterne er på markedet, jo renere er de. Derfor har vi valgt at arbejde med Juvederm. Juvederm er det nyeste produkt blandt verdens førende filler-mærker. Vi har erfaret, at Juvederm’s produkter har lidt længere holdbarhed, end de øvrige fillere på markedet. Samtidig er produkterne renere, og derfor dannes der færre kugler, end der gør ved andre produkter.

Læs mere om behandling med Filler her.

FØR OG EFTER RESULTATER PÅ FILLERBEHANDLING

____

Se vores flotte og effektive resultater på en fillerbehandling, der er foretaget af vores dygtige og kompetente kosmetiske sygeplejerske. 

filler, markering af hage, før   filler, markering af hage, efter

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv