FILLERS UNDER ØJNENE MOD RANDER

Få forebygget rande under øjnene med Filler og få et friskere udseende.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Filler i klinikken.

RANDER UNDER ØJNENE

____

Får du af vide, at du ser træt ud, uden du er det? Rander under øjnene ses ofte, fordi der er fuger. Fugerne gør, at området ser mørkere ud. Ved at lægge filler ind i disse fuger, forsvinder uligheden til resten af ansigtet, og ofte forsvinder eller reduceres farven også. Dog kan filler ikke fjerne farven, hvis denne ikke skyldes en skygge fra en fuge. Vær opmærksom på, at rander under øjnene kan skyldes mørk farve, uden der er en fuge. I det tilfælde hjælper det ikke at fylde huden ud for at reducere farven. Ved en konsultation finder sygeplejersken frem til, om det i dit tilfælde er muligt at fjerne farven på randerne.

VI BRUGER TEOSYAL FILLER

____

Der findes mange forskellige mærker af filler. Indenfor de største mærker minder produkterne meget om hinanden. Jo nyere produkterne er på markedet, jo renere er de. Derfor har vi valgt at arbejde med Juvederm og Stylage. Juvederm og Stylage er de nyeste produkt blandt verdens førende filler-mærker. Vi har erfaret, at Juvederm og Stylage produkter har lidt længere holdbarhed, end de øvrige fillers på markedet. Samtidig er produkterne renere, og derfor dannes der færre kugler, end der gør ved andre produkter.

Læs mere om behandling med Filler her.

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv