FILLER MOD RYNKER FORÅRSAGET AF RYGNING

Få reduceret rygerynker, som er de små rynker over læberne, der oftest opstår blandt rygere.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Filler i klinikken.

RYGERYNKER

____

Filler mod rygerynker gives ofte for at modvirke et stramt udtryk i ansigtet. En behandling med filler vil udfylde rynkerne og derved mildne ansigtets udseende og udtryk.

HVOR LÆNGE VIRKER FILLER?

____

Behandling med filler virker i 6 – 12 måneder, men varierer efter den enkeltes hudtype og livsstil, rynkernes dybde og det behandlede område.Den første fillerbehandling holder dog ofte i kortere tid end de efterfølgende behandlinger, da kroppen skal vendes til at optage filler.

VI BRUGER JUVEDERM FILLER

____

Der findes mange forskellige mærker af filler. Indenfor de største mærker minder produkterne meget om hinanden. Jo nyere produkterne er på markedet, jo renere er de. Derfor har vi valgt at arbejde med Juvederm. Juvederm er det nyeste produkt blandt verdens førende filler-mærker. Vi har erfaret, at Juvederm’s produkter har lidt længere holdbarhed, end de øvrige fillere på markedet. Samtidig er produkterne renere, og derfor dannes der færre kugler, end der gør ved andre produkter. Ønsker du i stedet et generelt boost til din hud eller lider du af små ar og ujævn hudstruktur, så bør du læse om Juvederm Hydrate, der mest af alt minder om en semi-permanent indre creme.

Læs mere om behandling med Filler her.

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv