FØR OG EFTER BILLEDER

Se vores flotte og effektive resultater på vores behandlinger, som er udført af vores dygtige og professionelle behandlere. Vi viser jer før og efter billeder af vores behandlinger udført i klinikken. Her kan i danne jer et indtryk af resultaterne og behandlingerne. Hvis du er i tvivl om hvilken behandling du skal have foretaget, tilbyder vi gratis før konsultation hos vores sygeplejerske. Her går vi i dialog og kommer med vores bedste anbefalinger og ekspertise i samråd med dig.

LÆBEFORSTØRRELSE MED FILLER FØR OG EFTER RESULATATER

Filler med Juvederm kan give dig fyldigere læber med et naturligt sensuelt boost til dit ansigt. Læbeforstørrelse kan udføres i forskellige grader, og ved væsentlig læbeforstørrelse lægges en større mængde af produktet dybere ind i læberne. Til en konsultation finder sygeplejersken frem til, hvilken mængde produkt, der vil give det resultat, som matcher dine ønsker.

Læs mere om behandlingen her.

Før billeder på filler behandling juvederm
læbeforstørrelse efter
læbeforstørrelse før
læbeforstørrelse efter
læbleforstørrelse med filler før efter
før efter læbeforstørrelse
læbeforstørrelse før efter
før efter læbeforstørrelse

MARKERING AF HAGE MED FILLER

For at skabe V-shape skal både hage og kæbelinje være markeret. Ved at behandle med filler i hagen skabes et fint og karakterfuldt udseende. Ved en konsultation finder sygeplejersken frem til, om både kæbelinje og hage skal behandles for at skabe V-shape til dig.

Læs mere om behandlingen her.

kæbe og hageparti før efter
hage før efter

COSMELAN BEHANDLING

Cosmelan behandling er en medicinsk 10-timers maske mod pigment med ekstraordinært virkning. Behandlingen fjerner eller reducerer alle typer af pigmenteringer: melasma, solskader, pigmentering efter acne og medicin samt fregner.

Læs mere om behandlingen her.

cosmelan før efter
cosmelan behandling før efter

TEAR THROUGH

Behandling af Tear Through med 0,3 ml Juvederm Volift. Behandlingen giver et friskere udseende og resultatet ses efter 1,5 døgn. Det eneste du skal gøre er at booke din tid og huske at massere området godt efter endt behandling

Læs mere om behandlingen her.

før og nu resultater tear through behandling

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv