FØR OG EFTER BILLEDER

Se vores flotte og effektive resultater på vores behandlinger, som er udført af vores dygtige og professionelle behandlere. Vi viser jer før og efter billeder af vores behandlinger udført i klinikken. Her kan i danne jer et indtryk af resultaterne og behandlingerne. Hvis du er i tvivl om hvilken behandling du skal have foretaget, tilbyder vi gratis før konsultation hos vores sygeplejerske. Her går vi i dialog og kommer med vores bedste anbefalinger og ekspertise i samråd med dig.

LÆBEFORSTØRRELSE MED FILLER FØR OG EFTER RESULATATER

Filler med Juvederm kan give dig fyldigere læber med et naturligt sensuelt boost til dit ansigt. Læbeforstørrelse kan udføres i forskellige grader, og ved væsentlig læbeforstørrelse lægges en større mængde af produktet dybere ind i læberne. Til en konsultation finder sygeplejersken frem til, hvilken mængde produkt, der vil give det resultat, som matcher dine ønsker.

Læs mere om behandlingen her.

Før billeder på filler behandling juvederm
Efter billeder på filler behandling juvederm
filler læbeforstørrelse før billede
filler læbeforstørrelse filler efter billede

MARKERING AF HAGE MED FILLER

For at skabe V-shape skal både hage og kæbelinje være markeret. Ved at behandle med filler i hagen skabes et fint og karakterfuldt udseende. Ved en konsultation finder sygeplejersken frem til, om både kæbelinje og hage skal behandles for at skabe V-shape til dig.

Læs behandlingen her.

filler, markering af hage, før
filler, markering af hage, efter

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv