Receptionist

TEAM

Frederik

Jeg vil være at finde i vores reception, hvor jeg vil byde dig velkommen, når du ankommer. Jeg er også klar til at besvare dine spørgsmål, når du ringer. Jeg går meget op i at du som kunde får den bedste oplevelse som overhovedet muligt, og føler du kan stille alle de spørgsmål og krav, som du måtte have.

Der er nemlig plads til alle i klinikken og alle spørgsmål er relevante, for det er dit ansigt og din krop, du lægger i vores hænder.

Team rude

Skønhed skaber velvære

Måske er det første gang, du skal have lavet en behandling og derfor en smule nervøs for forløbet. Her er det meget vigtigt for mig, at du føler dig velkommen og tilpas i klinikken. Måske er du stamkunde, og så vil jeg bare ønske dig velkommen tilbage til vores hyggelige klinik, hvor der altid er plads til dig og dine behov.
Jeg er egentlig uddannet operasanger fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Opera Akademiet og arbejder primært som professionel freelance operasanger. Under corona-pandemien blev alle teatre og kulturinstitutioner lukket ned, og derfor åbnede der sig en ny mulighed for arbejde i en helt ny og spændende branche. Heldigvis er der som sagt plads til alle hos Klinik Camilla Rude (selv operasangere), og jeg er rigtig glad for også at være en del at dette vidunderlige team.

klinikcamillarude

MØD RESTEN AF TEAMET BAG
KLINIK CAMILLA RUDE

klinikcamillarude

BLEV EN DEL AF
VORES TEAM

We're Ready!

Let's Connect

Camilla Rude Akademi uddanner sygeplejersker, tandlæger og læger i udførslen af kosmetiske behandlinger med Botox, fillers og permanent hårreduktion med IPL.