Laser

PERMANENT HÅRFJERNING MED LASER

Hårfjerning med laser er en effektiv behandling, der fjerner uønsket hårvækst.

klinikcamillarude

KØB DIN LASER
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

klinikcamillarude

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

HÅRREDUKTION

Både mænd og kvinder har mere hår, end hvad de fleste ønsker at have, da vi i dag ikke har brug for hårene på kroppen. Det er tidskrævende at barbere eller vokse uønsket hårvækst, og det er vanskeligt at holde huden blød og glat på de pågældende steder. For folk med almindelig hårvækst kan permanent hårreduktion være en luksuriøs lettelse i hverdagen. Og for folk, der er plagede af særlig kraftig hårvækst, vil laserbehandling være en befrielse, da resultatet varer ved og man kan blive hårfri permanent.

VIRKER PERMANENT HÅRREDUKTION FOR ALTID?

Permanent hårreduktion med laser er en løsning, hvis du ikke vil have den uønskede hårvækst skal komme tilbage. Højenergi lyset ødelægger hårfolliklen, hvorfra hårene vokser. Og der kan derfor ikke dannes nye hår. Lyset styres omhyggeligt for at sikre den korrekte pulslængde, bølgelængde og mængde af energi til at ødelægge hårsækken uden at gøre nogen skade. På denne måde fjernes fundamentet for at danne nye hår og der vil derfor ikke vokse hår ud igen.

SÅ MANGE LASERBEHANDLINGER SKAL MAN HAVE FOR AT OPNÅ OPTIMAL HÅRREDUKTION

Hver enkelt laserbehandling reducerer en væsentlig mængde hår permanent. Få at opnå optimal hårreduktion, skal du have ca. 6-8 laserbehandlinger, alt efter din hårtype og hårmængde.

SÅ LANG TID SKAL DER GÅ MELLEM HVER LASERBEHANDLING

Mellem hver laserbehandling skal du vente 6-8 uger for at få det bedste resultat.

FØR OG EFTER PERMANENT HÅRREDUKTION

Før permanent hårfjerning med laser skal du barbere dig på det pågældende område 24 timer før, inden du møder på klinikken. Det er nemlig ikke selve hårene, der skal behandles for at udføre permanent hårreduktion, men hårfolliklerne nede i underhuden, hvorfra hårene vokser. Derfor skal hårene ikke være udvoksede under din laserbehandling. Det er vigtigt, at hårene ikke er voksede eller plukkede med pincet, men at de er barberede væk med en skraber. På den måde er de til at få fat på i underhuden.

MÅ JEG BRUGE BEDØVENDE CREME, INDEN BEHANDLING MED LASER?

Hvis du bruger bedøvende creme under behandling med laser, vil du ikke være i stand til at mærke, hvordan laseren reagerer på din hud. I tilfælde af, at laseren er indstillet en tand for højt, er du dermed ikke i stand til at reagere på det, så behandleren kan korrigere indstillingerne. Derfor fraråder vi altid anvendelse af bedøvende cremer under laserbehandling.

klinikcamillarude

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående 

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.

Vores seneste produkter

CBD HAND & FEET HYDRATION 15 ML

200 DKK