HUDFORNYELSE MED IPL LASER BEHANDLING

____

Hudfornyelse med IPL er en laserbehandling, som opstrammer huden og efterlader dit udseende  med et yngre udseende

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger lige inden behandlingen. For at undgå solskader på huden skal du undgå at sole dig på behandlingsområdet i 2 uger før behandlingen. 

RYNKEBEHANDLING

____

Vores hudfornyelse med IPL arbejder dybt i huden og opstrammer huden væsentligt. Rynker, slap hud og træt hud reduceres gradvist ved hver behandling. Er du plaget af ar efter akne eller har du et ar efter en operation, vil denne laserbehandling også reducere dét. Laserbehandlingen forbedrer hudens struktur og giver en smukkere hud med et friskere og yngre udseende. Foruden at opstramme huden og reducere rynker, reduceres akne ar, operations ar og strækmærker.

Maskinen er en fractional laser (Frax), som nænsomt behandler huden uden at skade dens overflade. Til en komplet hudfornyende behandling anvender vi både Frax og IPL. Kombinationen af disse behandlinger giver det mest optimale resultat, som både opstrammer huden og gør den mere ensartet. Nogle behøver dog ikke denne kombination, og vil have samme effekt af kun IPL eller Frax. Alt afhængig af, hvor ældet din hud er, udbyder vi flere forskellige løsninger med laserbehandling. For at sikre, at du booker tid til dén behandling, som egner sig til dig, vil vi anbefale, at du ringer til os, inden din første behandling.

HVOR MANGE LASERBEHANDLINGER SKAL MAN HAVE?

____

Hver enkelt behandling af hudfornyelse med IPL vil give resultater. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at huden er kroppens største organ og arbejder langsomt. Resultaterne ses derfor ikke med det samme. Vi anbefaler et behandlingsforløb med 3 behandlinger, som foretages med ca. 6 ugers mellemrum.

SÅ LÆNGE VARER RYNKEBEHANDLING MED LASER?

____

Laserbehandlingens resultater har ingen begrænsning. Det er derfor vigtigt, at du beslutter dig for at passe godt på din hud, når du får foretaget en rynkebehandling med laser. Ryger du, spiser du ikke sundt, stresser du, får du ikke søvn, vil der så småt begynde at komme nye skader på huden.

HVEM KAN FÅ HUDFORNYELSE MED LASER?

____

Laserbehandlingen egner sig særligt til dig med:

– Rynker

– Slap hud

– Træt hud

– Akne ar

– Operations ar

– Strækmærker

Laserbehandlingen egnes desuden for mænd og kvinder over 18 år og giver alle et yngre og smukkere udseende.

SÅDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG FØR OG EFTER LASERBEHANDLINGEN?

____

For at undgå solskader på huden skal du undgå at sole dig på behandlingsområdet i 2 uger før behandlingen. Det er derfor vigtigt, at du benytter en høj solfaktor om sommeren. Selv når det ikke er sommer og vejret føles koldt, kan solen stadig være stærk, og dér er det også vigtigt at anvende solfaktor.

Efter laserbehandlingen skal du også undgå solbadning på det behandlede område i 2 uger, da behandlingen vil gøre huden sensitiv.

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv