BOTOX I KÆBE (KÆBEMUSKLERNE)

____

Botox i kæbeparti – Botox i kæbemusklerne kan få kæbepartiet til at se smallere ud.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Botox i klinikken.

BOTOX FOR SMALLERE KÆBER

____

Behandling med Botox kan få kæbemusklerne til at slappe af. Behandlingen kan anvendes med to formål: for at gøre kæbepartiet smallere og for ikke at skære tænder. Ønskes en smallere kæbe injiceres Botox i kæbemusklerne, som synes mindre, når de slapper af. Resultatet kan ses efter ca. 14 dage og har samme varighed som Botox i øvrige områder, nemlig 3-6 måneder. Dette varierer fra person til person og afhænger af alder, fysisk aktivitet mv.

BOTOX I KÆBER MOD AT SKÆRE TÆNDER

____

I behandlingen mod at skære tænder anvendes en mindre dosis Botox, så kæbemusklerne ikke synes smallere efter behandlingen. Ved at afslappe musklerne i kæbepartiet reduceres trangen til at skære tænder om natten væsentligt. Den injicerede mængde af Botox er så nøjagtig, at det ikke påvirker tyggeevnen.

HVORDAN VIRKER BOTOX?

____

Med Botox kan man behandle de dynamiske rynker. Dvs. rynker, der skyldes muskelsammentrækning i huden. Efter injektion med Botox forhindres musklerne i at trække sig sammen og give folder i f.eks. panden eller omkring øjnene. På den måde udglattes huden og forhindres samtidig væsentligt i at danne nye rynker. Følesansen i det behandlede område er uændret.

HVORDAN UDFØRES EN BOTOXBEHANDLING?

____

Botox behandlingen fortages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål indicere små mængder af produktet på de fine ansigts- eller hals muskler. Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up” behandling efter 14 dage.

Læs mere om behandling med Botox her.

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv