julie

Julie – Kosmetisk Sygeplejerske

Julie er både uddannet sygeplejerske, tandplejer, permanent make-up artist og healer. Det er en kombination, som giver hende en unik måde at behandle på. Og ikke mindst skaber hendes baggrund en helt særlig atmosfære i behandler-rummet. Julie har nemlig særlige evner til at lytte til dig og dine ønsker.
Hun har forståelse for, at du kan være nervøs, inden din behandling og er dygtig til at få dig til at slappe af – Hun har stress bolde og krystaller til at berolige dig, hvis du ønsker det.
Julies helt særlige behandlingsstyrke er fillerbehandling. Hun kan trylle med produktet og hun ser mulighederne i dit ansigt, hvilket giver utrolige resulater.
“Jeg beundrer min ansatte Julie for hendes unikke personlighed. Hun er et enestående mix af top dedikeret professionalisme og skønhed. Hun er et fest fyrværkeri uden lige, og jeg tror faktisk aldrig, jeg har mødt et menneske så fjollet som hende.
Men samtidig med at hun får mig (og alle andre) til at skrige af grin i hendes selskab… Så er hun uhyre klog og rummer en ret usædvanlig viden om kroppen, om fysikken, om følelser og om mennesker. -Der er ikke noget at sige til, at alle omkring Julie bliver små-forelskede i hendes person.
Med alt den passion hun har for andre mennesker, så udvikles hendes kreative evner. Og hun kan (som ingen andre) behandle med hjertet. Hun ser den enkelte. Og dén evne gør, at hun opnår de smukkeste resultater. Hun får oprigtigt det smukkeste frem ved hver enkelt.” // Camilla Rude

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv