KARSPRÆNGNINGER BEN

Blå og røde karsprængninger på benene forekommer oftes som alderstegn, overanstrengelse eller efter graviditet.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger lige inden behandlingen. For at undgå solskader på huden skal du undgå at sole dig på behandlingsområdet i 2 uger før behandlingen. 

KARSPRÆNINGER ELLER BLODKAR PÅ BENENE

Karsprængninger eller blodkar på benene er en arvelig gene, og mere end 70% af alle kvinder over 30 år har dem. De gør ingen skade på kroppen og skal derfor ikke fjernes af sundhedsmæssige årsager. Dog er de ikke pæne, og de fleste kvinder ønsker at fjerne dem, så sommerbenene kan være fine i sommerkjolen. Karrene kan fjernes med laserbehandlinger. Når vores ND Yag laser rammer karsprængningerne, trækkes de sammen og forsvinder. Du vil kunne se et rødt mærke de pågældende steder, hvor karrene har været i et par dage efter behandlingen.

HVOR LÆNGE VARER BEHANDLINGENS RESULTAT?

Når karrene er fjernet, kommer de ikke tilbage igen. Dog kan der med tiden komme nye kar, og disse kan igen fjernes med en ny behandling.Alt efter hvor mange kar du har, regulerer vi i antallet af behandlinger, så dine ben kan blive helt glatte og fine. Normalt er behandlingsforløbet mellem 1-3 behandlinger. Til en konsultation kan sygeplejersken vurdere, hvor mange behandlinger, du behøver – Vi giver altid gratis konsultationer.

HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG FØR OG EFTER LASERBEHANDLINGEN?

For at undgå solskader på huden skal du undgå at sole dig uden solcreme på behandlingsområdet i 2 uger før behandlingen. Det er derfor vigtigt, at du bruger en høj solfaktor om sommeren. Selv når det ikke er sommer og vejret føles koldt, kan solen stadig være stærk, og dér er det også vigtigt at anvende solfaktor. Efter laserbehandlingen skal du også undgå solbadning på det behandlede område i 2 uger, da behandlingen vil gøre huden sensitiv.

MÅ JEG BRUGE BEDØVENDE CREME, NÅR JEG FÅR BEHANDLING MED LASER?

Hvis du bruger bedøvende creme under laserbehandling, kan du ikke mærke, hvordan laseren reagerer på din hud. Skulle lasermaskinen være indstillet en tand for højt, vil du derfor ikke være i stand til at reagere på det, sådan at behandleren kan korrigere indstillingerne. Vi fraråder derfor altid anvendelse af bedøvelses-creme ved laserbehandlinger.

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv