Klinik Camilla Rude, blog

Hvordan kan du ændre nogle få ting i din kost og få smukkere hud?

Jeg lever og ånder for at skabe naturlige resultater med skønhed. Og jeg har igennem mange års læsning, kurser og ekstrem nysgerrighed skabt mig stor viden om, hvordan kost kan gøre dig smuk. Den rigtige ernæring er uden tvivl den sikreste vej til et smukt udseende. Og du vil kunne opnå resultater, som du ikke kan med behandlinger alene. – Jeg foreslår at kombinere det. Og få det aller smukkeste frem i dig selv.

Hvordan gør kost dig smuk?

Ernæring og hud kan være et uoverskueligt emne, som vokser sig større, jo dybere man lærer om det. Der er nemlig utrolig mange faktorer, man skal tage højde for – så man sikrer både sin sundhed og skønhed. Jeg vil dele mine egne erfaringer her på siden. Små info, som lette at forholde sig til. Og små tips og tricks, som er nemme at tage med på farten På den måde kan du holde dig smukkere, uden du behøver omlægge for meget i dén livsstil, du allerede holder af.

“Jeg har igennem mange års læsning, kurser og ekstrem nysgerrighed skabt mig stor viden om, hvordan kost kan gøre dig smuk”

Camilla Rude

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv