skønhedsunivers

8 Years experience

MØD TEAMET BAG KLINIK CAMILLA RUDE

Mød teamet hos Klinik Camilla Rude. Et helt specielt team, som står klar til at give dig de mest effektive resulater inden for skønhed. I klinikken får du altid gratis konsultation, dygtige og professionelle sygeplejersker samt 100% tilfredshedsgaranti.

TEAM

KLINIK CAMILLA RUDE

OM OS

Vores behandlere arbejder på at styrke den enkelte kundes selvfølelse og selv-kærlighed. Og derfor er samtale og forståelse for den enkelte i centrum for os. Det er vigtigt for os, at du føler dig smuk. Og vores passion er at styrke dine følelser af ægte selv-kærlighed. Din selv-kærlighed styrkes ikke altid af den behandling, du som udgangspunkt ønskede. Og nogle gange kan vi guide dig til færre behandlinger, end du var forberedt på… endda med et resultat, du bliver gladere for end forventet.

Ved den forberedende samtale vil vi sammen finde ud af, hvad der vil gøre dig mest glad. Og derfor er denne samtale vigtig for os.

Team

KLINIK CAMILLA RUDE

VORES DYGTIGE OG ERFARNE PERSONALE

Hos Klinik Camilla Rude i København, arbejder vi med professionelle og dygtige læger samt sygeplejersker.
CAMILLA
INDEHAVER
SIV
daglig leder & Indehaver
CAMILLE
kosmetiske filler behandler
zia
kosmetisk sygeplejerske
Rikke
kosmetisk sygeplejerske

We're Ready!

Let's Connect

Vi hos Klinik Camila Rude vil blive utrolig glade, hvis du har lyst til at følge os på de sociale medier. Følg os og få de seneste nyheder med det samme. Klik på ikonerne og følg os på Facebook & Instagram