MØD TEAMET BAG KLINIK CAMILLA RUDE
____

Mød teamet hos Klinik Camilla Rude. Et helt specielt team, som står klar til at give dig de mest effektive resulater inden for skønhed. I klinikken får du altid gratis konsultation, dygtige og professionelle sygeplejersker samt 100% tilfredshedsgaranti.

Vores behandlere arbejder på at styrke den enkelte kundes selvfølelse og selv-kærlighed. Og derfor er samtale og forståelse for den enkelte i centrum for os. Det er vigtigt for os, at du føler dig smuk. Og vores passion er at styrke dine følelser af ægte selv-kærlighed. Din selv-kærlighed styrkes ikke altid af den behandling, du som udgangspunkt ønskede. Og nogle gange kan vi guide dig til færre behandlinger, end du var forberedt på… endda med et resultat, du bliver gladere for end forventet.

Ved den forberedende samtale vil vi sammen finde ud af, hvad der vil gøre dig mest glad. Og derfor er denne samtale vigtig for os.

mød teamet camilla

CAMILLA

INDEHAVER AF KLINIK CAMILLA RUDE

____

Camilla er klinikkens skaber. Med 6 års erfaring i branchen er hun gået solo som indehaver af en speciallæge klinik. Hendes passion er funderet i et syn på skønhed som en helhed af det enkelte menneskes indre og ydre.

#klinikcamillarude #københavn

FIE

KOSMETISK HUDLÆGE

____

Fie er klinikkens hudlæge. Hun holder fokus på at skabe tydelige forbedringer uden at ændre i den enkeltes udseende. Med sin blide og humoristiske personlighed skaber Fie en behagelig atmosfære i behandler-rummet.

#klinikcamillarude #københavn

SIDSE

KOMMUNIKATIONSANSVARLIG

____

Sidse er klinikkens formidler og dennes kommunikationsansvarlige. Hun håndterer alle sociale medier hos Klinik Camilla Rude, og det er hende, du skal have fat på hvis du ønsker at have en rolle i klinikken…

#klinikcamillarude #københavn

mød teamet andrijana

ANDRIJANA

SYGEPLEJERSKE

____

Andrijana er Klinik Camilla Rudes nyeste ansigt. Hun har erfaring med mennesker og med skønhed. Hendes selvstændige væsen og rolige personlighed gør resultaterne smukke og behandlings-oplevelsen behagelig…

#klinikcamillarude #københavn

mød teamet julie

JULIE

KOSMETISK SYGEPLEJERSKE

____

Julie er både uddannet sygeplejerske, tandplejer, permanent make-up artist og healer. Det er en kombination, som giver hende en unik måde at behandle på. Og ikke mindst skaber hendes baggrund en helt særlig atmosfære i behandler-rummet.

#klinikcamillarude #københavn

mød teamet siv

SIV

DAGLIG LEDER

____

Siv er klinikkens daglige leder og sociale sommerfugl. Hun er skaber af Klub Rude og hun er det glade smilende væsen, du møder i klinikkens reception.


#klinikcamillarude #københavn

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv