OM OS – HOS KLINIK CAMILLA RUDE 

Klinik Camilla Rude er et nyt skønhedsunivers, hvor hudlæger og sygeplejersker booster mænd og kvinders skønhed med kosmetiske behandlinger. Vores tilgang til skønhed er mere holistisk end normalen i branchen, og der hersker et særligt fokus på indre skønhed.

____

Vores udbud af behandlinger må som udgangspunkt kun udføres af uddannede hudlæger og kosmetiske sygeplejersker. Behandlinger med kemisk peeling, Cosmelan og micro needling forynger huden ved at stramme op, reducere pigment, rødme og urenheder. Behandlinger med Botox og filler reducerer rynker, markerer læber, hage, kindben mm. Behandlinger med laser fjerner hårvækst permanent og reducerer rosacea og karsprængninger i ansigtet.

Du er altid velkommen til en gratis og uforpligtende samtale med vores hudlæge eller sygeplejerske, hvis du ønsker at høre om, hvad vi kan gøre for dig. Du er også altid velkommen til at komme forbi og hilse på os. Vores reception er indrettet som hang-out sted, hvor lækker kaffe, rolig musik og levende lys skaber en afslappet atmosfære. – Og vi er altid klar til en snak med dig i receptionen.

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv