skønhedsunivers

KLINIK CAMILLA RUDE

Privatlivspolitik

Klinik Camilla Rude PRIVATLIVSPOLITIK

Privatlivspolitik er et ord, der smager af samtykke og Christiansborg. Men egentlig eksisterer det, fordi vi er interesserede i at beskytte vores dejlige kunders privatliv. Vi hos Klinik Camilla Rude har stor respekt for, at al din information og dine kontaktoplysninger forbliver mellem os og du. Vi er forpligtede ifølge GDPR, således vores dejlige kunder, med ro i sindet, kan lægge sig på behandlerstolens glatte sæde og trygt stole på os.

Persondata: Benyttes til følgende
Booking af tid: Når du booker en tid til forundersøgelse hos en af pigerne på Stockholmsgade, ringer du ind eller booker via vores bookingsystem (link). Til en booking skal vi naturligvis vide hvem det egentlig er der kommer. Navn, cpr-nummer, adresse, mail og telefonnummer er information, som vi har brug for, for at kunne følge de givne regler – Vi går ind for gennemsigtighed og tror på at alle er tryggest, når vi følger reglerne. På den måde kan man rigtigt nyde sit smukke, nye udseende uden at have ondt i maven over kedelig formalia.

Personlige oplysninger: Formål og retsgrundlag
Vi beder om dine oplysninger, så vi kan få fat på dig, hvis vi skule have brug for det. Det kan være i forbindelse med aflysning eller en nylig ledig tid, som du måske har efterspurgt. Det såkaldte retsgrundlag for behandling er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, idet vi selvfølgelig forfølger vores legitime interesse i at kunne registrere din specifikke tidsbooking og have en naturlig kommunikation med dig forud for konsultationen.

Dit CPR-nummer skal vi bede om, da vi skal være sikre på at du er dig. Dermed kan vi også følge journal over dig, hvilket også er et lovmæssigt krav fra Borgen. Det giver også god mening, både for dig og for os. Det omhandler retsgrundlaget for behandlingen er derfor databeskyttelseslovens § 11, stk. 2, nr. 1.

Systemleverandører: passer på dine oplysninger
Dine personoplysninger skal vi jo ikke sidde og jonglere med nede i receptionen, så det overlader vi til professionelle databehandlere, vores specifikke systemleverandør, så er der nemlig ingen ko på isen.

Hvor længe beholder I mine oplysninger?
Dine oplysninger beholder vi i 2-3 år. Derefter bliver vi ifølge lovgivningen nødt til at afholde en ny konsultation, da der kan være sket eventuelle sundhedsmæssige ændringer mht. medicin, graviditet eller andet i den retning. Derfor bliver dine oplysninger også slettet efter denne periode.

Oplysninger: Ved den kosmetiske behandling
Vi skal vide næsten alt om dig. Det kan godt blive lidt halvprivat, men frygt ej! Vores behandlere har helt sikkert hørt værre. Vi skal bede om info om allergier, medicinforbrug, graviditet (vi beder dog ikke om at få af vide hvem faderen er), amning, og rygevaner. Formålet er at vurdere din sundhedstilstand for at kunne afgøre, hvorvidt du er egnet til at modtage den påtænkte kosmetiske behandling. Retsgrundlaget er databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra h, jf. artikel 6, stk. 1, litra c, idet vi er underlagt en række sundhedsretlige i autorisationsloven og bekendtgørelse om kosmetisk behandling.

Der tages derudover billeder af dig inden behandling, således vi har et udgangspunkt og så vi ved hvordan du så ud inden behandlingen. Dette er igen for din skyld, hvis der (7, 9, 13) skulle ske en allergisk reaktion. Retsgrundlaget er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c, idet vi er forpligtet til at tage billeder af det område af kroppen, hvor du skal modtage kosmetisk behandling, i henhold til bekendtgørelse om kosmetisk behandling.

Når man taler om djævlen: Utilsigtede hændelser
Hvis du skulle være mega uheldig og blandt de meget, meget få personer, der opliver utilsigtede hændelser, skal vi naturligvis registrere disse og konsekvenserne for dig. Retsgrundlaget er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c, databeskyttelseslovens § 11, stk. 2, nr. 1 og databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra g, jf. artikel 6, stk. 1, litra c . Dette skyldes, at vi er forpligtet til at indberette utilsigtede hændelser i henhold til sundhedslovens kapitel 61.
Oplysninger om hændelsen giver vi videre til Styrelsen For Patientsikkerhedidet, da vi er forpligtede til at indberette utilsigtede hændelser i henhold til sundhedslovens kapitel 61. Igen primært for din egen skyld. Vi overlader desuden dine personoplysningerne til vores databehandlere, herunder vores systemleverandør, som hoster vores it-systemer eller forskellige anmeldelsessites. Der er indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere. Bare så du lige ved det.

Opbevaring af oplysninger om utilsigtede hændelser: 10 år
Oplysningerne opbevares som udgangspunkt i 10 år fra udgangen af det regnskabsår, hvor journalen sidst blev opdateret, i henhold til de journalføringsregler, vi og vores personale er underlagt i medfør af journalføringsbekendtgørelsen. Vi kan i visse tilfælde være forpligtede til at sidde tungt på oplysningerne i en periode efter de 10 år, hvis det har betydning for en verserende klage-, tilsyns- eller erstatningssag. Igen – det er en fordel for DIG.


KØB I WEBSHOP

Køb dine lækre cremer online på (https://klinikcamillarude.dk/shop/) og få den sendt med ro i maven

Når du køber et produkt via vores hjemmeside, bliver vi naturligvis nødt til at vide, hvor de skal sendes hen. Dit navn, dine kontaktoplysninger, konto- og betalingsoplysninger samt din adresse, skal derfor oplyses.
Ellers kan vi ikke gennemføre din ordre og du vil ikke kunne modtage de produkter, som du drømmer om.
Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, idet behandlingen sker for at vi kan opfylde den købsaftale, du har indgået med os.

Modtagere af disse oplysninger
Vi kan videregive oplysningerne til myndighederne, herunder SKAT. Derudover kan vi videregive dit navn og dine kontaktoplysninger til det fragtfirma, som står for leveringen af dine varer. Vi kan desuden videregive dine oplysninger til de tjenesteudbydere, som står for gennemførsel af online betaling af dine køb i webshoppen.
Vi overlader desuden dine personoplysningerne til vores databehandlere, herunder bl.a. vores systemleverandør, som hoster vores it-systemer, samt vores betalingspartnere og forskellige anmeldelsessites. Der er indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere, så alt glider glat og gnidningsfrit. Disse oplysninger gemmes i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne relaterer sig til, i henhold til de bogføringsregler, vi er underlagt, jf. bl.a. bogføringslovens kapitel 5.


NYHEDSBREVE (MARKEDSFØRING)
Vores informative og hyggelige nyhedsbreve, skal du modtage per e-mail og når du accepterer at du gerne vil modtage disse nyhedsbreve, og andet markedsføringsmateriale, indsamler vi dit navn og din e-mailadresse, og – i nogle tilfælde – oplysninger om, hvilke behandlinger eller produkter, du har købt, eller overvejet at købe. Retsgrundlaget for behandlingen er det samtykke du har givet i overensstemmelse med markedsføringslovens § 10 og databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Igen overlader vi trygt dine personoplysninger til vores databehandlere, herunder vores systemleverandør, som hoster vores smarte it-systemer. Der er indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere. Disse oplysninger opbevares som udgangspunkt så længe vi anvender det samtykke, du har givet til at modtage markedsføringsmateriale, og indtil 2 år efter vores seneste anvendelse af det indirekte givne samtykke.

EVENTS MV.
Når du deltager i et af vores inspirerende og hyggelige events, foredrag og lignende, som vi arrangerer løbende, registrerer vi dit navn og dine kontaktoplysninger. Det gør vi for at kunne holde styr på hvilke smukke ansigter vi kan regne med at se i kælderen på Stockholmsgade. Så ved vi hvor meget vi skal købe ind og forberede til jer. Retsgrundlaget er databeskyttelsesforordningens artikel 6, styk. 1, litra f, idet vi forfølger vores legitime interesse i at kunne planlægge og afholde events samt kommunikere med deltagerne.
Disse oplysninger overlader vi som altid til vores databehandlere, herunder vores systemleverandør, som hoster vores it-systemer. Der er indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere og opbevares i 5 år i henhold til de bogføringsregler, vi er underlagt, jf. bl.a. bogføringslovens kapitel 5.


INDBERETNING AF BIVIRKNINGER
Hvis der, 7, 9, 13, skulle gå hen og opstår en bivirkning grundet en behandling hos os, er du naturligvis beskyttet.

I den forbindelse registrerer og indberetter vi de konkrete omstændigheder, herunder konsekvenserne for dig. Dette indebærer en præcis beskrivelse af den formodede bivirkning eller hvad vi kalder en eksponeringsreaktion, og kan omfatte registrering af dine helbredsoplysninger samt dit CPR-nr. Retsgrundlaget er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c, databeskyttelseslovens § 11, stk. 2, nr. 1 og databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra g, jf. artikel 6, stk. 1, litra c, idet vi efter lægemiddellovens kapitel 5 er forpligtet til at indberette bivirkninger. Disse oplysninger videregives til Lægemiddelstyrelsen, idet vi er forpligtet hertil i henhold til lægemiddellovens kapitel 5 og vi beholder disse oplysninger i 10 år, til hvis du skulle komme forbi en anden gang, og vi selvfølgelig gerne vil undgå samme scenarie igen. Også fornuftigt at vi beholder dem, hvis en efterfølgende erstatningssag skulle blive oprettet.

BRUG AF VORES HJEMMESIDE: www.klinikcamillarude.dk
Når du besøger vores hjemmeside (www.klinikcamillarude.dk) registrerer vi dine oplysninger via smarte cookies, herunder fx oplysninger om din IP-adresse, din browsertype, besøgstidspunktet, de hjemmesider der linkes fra, de hjemmesider der besøges, de features der anvendes, samt det indhold der besøges. Disse oplysninger kan i nogle tilfælde omfatte personoplysninger. Dette gør vi for at kunne tilbyde en sikker brugeroplevelse, for vi mener helt bestemt at det er bedre at vi har dine oplysninger, fremfor eventuelle hackere. På denne måde kan vi også lave målrettet marketing baseret på din adfærd. Dermed får du kun markedsføring, der er relevant for DIG. Retsgrundlaget for behandlingen er cookiebekendtgørelsens § 3, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f (for nødvendige funktionalitetscookies), idet vi forfølger vores legitime interesse i at kunne opretholde funktionaliteten og sikkerheden af hjemmesiden og cookiebekendtgørelsens § 4, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a (for øvrige cookies). Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores særskilte Cookiepolitik.
Vi overlader desuden, som altid, dine personoplysningerne til vores databehandlere, herunder vores systemleverandør, som hoster vores it-systemer. Der er indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere.

NÅR DU ER LEVERANDØR MV. TIL KLINIK CAMILLA RUDE
Hvis du eller den virksomhed, du repræsenterer, er så heldige at være leverandør eller samarbejdspartner til Klinik Camilla Rude, behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger. Når du kontakter os (fx via e-mail) vil din henvendelse ofte indeholde personoplysninger, herunder dine kontaktoplysninger, din tilknytning til en bestemt virksomhed eller andre personoplysninger, som du måtte give os. I visse tilfælde kan vi også modtage lignende personoplysninger om dig fra tredjemand, fx din arbejdsgiver eller dine kollegaer. Det gør vi for at kunne svare pænt for dine spørgsmål og henvendelser, således også for din egen skyld. Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, idet vi forfølger vores legitime interesse i at kunne kommunikere med dig samt evt. opfylde den aftale, vi har indgået med den virksomhed, du repræsenterer. Hvis vores aftale er indgået direkte med dig (og ikke et selskab), er retsgrundlaget for behandlingen databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, idet behandlingen er nødvendig for at opfylde en kontrakt, vi har indgået med dig (fx en serviceaftale).

Igen overlades disse oplysninger til vores databehandlere, herunder vores systemleverandør, som hoster vores it-systemer. Der er indgået databehandleraftaler med alle vores databehandlere og opbevares i den periode vi har et samarbejde.

VED KLAGER OG UTILFREDSHED: GENEREL INFORMATION OM RETTIGHEDER
Hvis vi af en eller anden grund skulle være uenige om resultat eller forløb, er du naturligvis i din gode ret til at klage. Og retten til at trække samtykke tilbage i de situationer, hvor du har givet samtykke til vores behandling af dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at trække tilbage. Det kan du gøre ved at kontakte vores klinik på Stockholmsgade på sædvanlig vis.
Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

DINE RETTIGHEDER ER TIL FOR DIN SKYLD – VIL DU VIDE HVAD VI VED?
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på Stockholmsgade på sædvanlig vis. Dine rettigheder indebærer:
– Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
– Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
– Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
– Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
– Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
– Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

HVIS DU MENER AT VI IKKE HAR PASSET ORDENLIGT PÅ DINE OPLYSNINGER

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.http://www.datatilsynet.dk/

Kontaktoplysninger

KLINIK CAMILLA RUDE ApS
Stockholmsgade 31, kld.
2100 København Ø
Tlf: 31424262
Mail: kontakt@klinikcamillarude.dk