JUVERDERM FILLER BEHANDLING

Filler

FILLERS UNDER ØJNENE MOD RANDER

Få forebygget rande under øjnene med Filler og få et friskere udseende.

klinikcamillarude

KØB DIN FILLER
BEHANDLING ONLINE

Du kan allerede købe din behandling online i dag. Efter du har gennemført din betaling i webshoppen, får du næstkommende hverdag tilsendt en mail med dit værdibevis, som du kan bruge og indløse i klinikken.

klinikcamillarude

BOOK TID TIL DIN
BEHANDLING

Få et overblik over hvilke tider der er ledige, og book din første forundersøgelse eller vores behandling i  vores online bookingsystem. Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge.

RANDER UNDER ØJNENE

Får du af vide, at du ser træt ud, uden du er det? Rander under øjnene ses ofte, fordi der er fuger. Fugerne gør, at området ser mørkere ud. Ved at lægge filler ind i disse fuger, forsvinder uligheden til resten af ansigtet, og ofte forsvinder eller reduceres farven også. Dog kan filler ikke fjerne farven, hvis denne ikke skyldes en skygge fra en fuge. Vær opmærksom på, at rander under øjnene kan skyldes mørk farve, uden der er en fuge. I det tilfælde hjælper det ikke at fylde huden ud for at reducere farven. Ved en konsultation finder sygeplejersken frem til, om det i dit tilfælde er muligt at fjerne farven på randerne.

VI BRUGER TEOSYAL FILLER

Der findes mange forskellige mærker af filler. Indenfor de største mærker minder produkterne meget om hinanden. Jo nyere produkterne er på markedet, jo renere er de. Derfor har vi valgt at arbejde med Juvederm og Stylage. Juvederm og Stylage er de nyeste produkt blandt verdens førende filler-mærker. Vi har erfaret, at Juvederm og Stylage produkter har lidt længere holdbarhed, end de øvrige fillers på markedet. Samtidig er produkterne renere, og derfor dannes der færre kugler, end der gør ved andre produkter.

Læs mere om behandling med Filler her.

klinikcamillarude

Brug for hjælp?

Hvis der er tvivl om hvad du skal gøre eller du har andet på hjerte du har brug for dialog med os omkring, må du meget gerne kontakte os på nedenstående 

køb nu betal senere

GEBYR- OG RENTEFRI BEHANDLING

Du kan købe din behandling online og afdrage over 24 måneder. Her skal du blot købe et gavekort på 2000 kr. og betale det gennem ViaBill.

Vores seneste produkter

CBD HAND & FEET HYDRATION 15 ML

200 DKK

botox

GRATIS KONSULTATION

Inden din første behandling med Botox, skal du konsulteres af vores hudlæge. Det er et lovkrav fra STPS, at konsultationen skal foretages minimum 48 timer forinden behandlingen.  Alle konsultationer hos os er gratis og uforpligtende.