BOTOX MELLEM ØJENBRYN

____

Botox kan reducere rynker mellem øjnene – Du ser gladere ud uden rynker mellem øjnene.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Botox i klinikken.

BOTOX MELLEM ØJENBRYN FJERNER RYNKER

____

Rynker mellem øjnene kaldes også “bekymringsrynker”, “vredesrynker” eller “11-tallet” og vises som to streger, der kan give et bekymret udtryk. Mange er generede af dem, da de giver et alvorligt ansigtsudtryk. Botox kan få huden mellem brynene til at slappe af, så de forsvinder. Samtidigt vil behandlingen ikke efterlade ansigtet uden sin mimik.

SÅDAN VIRKER BOTOX MELLEM ØJENBRYN

____

Med botox mod rynker behandles de dynamiske rynker, der opstår ved muskelsammentrækning i huden. Efter injektion med botox mellem øjenbrynene forhindres musklerne i at trække sig sammen og give rynker mellem øjenbrynene. Dette gør at huden udglattes og nye rynker forhindres i at dannes. Følesansen i det behandlede område
er uændret.

SÅDAN UDFØRES EN BOTOXBEHANDLING?

____

Botoxbehandlingen foretages af vores sygeplejerske eller hudlæge, der med en meget fin nål injicerer små mængder af produktet ind i de fine ansigtsmuskler. Effekten kan langsomt ses efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil vi lave en ”touch up” behandling efter 14 dage.

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv