BOTOX MOD RYNKER MELLEM ØJNENE

____

Botox kan reducere rynker mellem øjnene – Du ser gladere ud uden rynker mellem øjnene.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Botox i klinikken.

RYNKER MELLEM ØJNENE

____

Rynker mellem øjnene kaldes også “bekymringsrynker”, “vredesrynker” eller “11-tallet” og vises som to streger, der kan give et bekymret udtryk. Mange er generede af dem, da de giver et alvorligt ansigtsudtryk. Af samme årsag kaldes de også for “bekymringsrynker”.Botox kan få huden mellem brynene til at slappe af, så de forsvinder. Samtidigt vil behandlingen ikke efterlade ansigtet uden sin mimik.

SÅDAN VIRKER BOTOX

____

Med Botox kan man behandle de dynamiske rynker. Dvs. rynker, der skyldes muskelsammentrækning i huden. Efter injektion med Botox forhindres musklerne i at trække sig sammen og give folder i f.eks. panden eller omkring øjnene. På den måde udglattes huden og forhindres samtidig væsentligt i at danne nye rynker. Følesansen i det behandlede område er uændret.

SÅDAN UDFØRES EN BOTOXBEHANDLING?

____

Botoxbehandlingen fortages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål indicere små mængder af produktet på de fine ansigts- eller hals muskler. Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up” behandling efter 14 dage.

Læs mere om behandling med Botox her.

 

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv