BOTOX MOD RYNKER PÅ NÆSEN

 Hvis du er plaget af mange rynker på næsen, kan det reduceres med Botox.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Botox i klinikken.

RYNKER PÅ NÆSEN

____

Rynker på næsen kaldes også ”kaninrynker” eller ”bunny lines”og viser sig over og ved siden af øvre næseryg. Disse forekommer hos de fleste ved store smil eller rynkning på næsen. Er man generet af disse næserynker, kan de udglattes ved behandling med Botox.

SÅDAN VIRKER BOTOX

____

Med Botox kan man behandle de dynamiske rynker. Dvs. Rynker, der skyldes muskelsammentrækning i huden. Efter injektion med Botox forhindres musklerne i at trække sig sammen og give folder i f.eks. panden eller omkring øjnene. På den måde udglattes huden og forhindres samtidig væsentligt i at danne nye rynker. Følesansen i det behandlede område er uændret.

SÅDAN UDFØRES BOTOXBEHANDLING

____

Botoxbehandlingen fortages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål indicere små mængder af produktet på de fine ansigts- eller hals muskler. Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up” behandling efter 14 dage.

Læs mere om behandling med Botox her.

For rynkebehandlinger i den nederste halvdel af ansigtet anvendes filler.

 

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv