BOTOX UNDER ØJNENE MOD RYNKER

____

Med en rynker under øjnene botox behandling, kan du effektivt reducere rynker under øjnene, når du smiler

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav, at du bliver konsulteret af en af klinikkens hudlæger minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Botox i klinikken.

BOTOX UNDER ØJNENE

____

Rynker under øjnene er, ligesom ”kragetæer”, et kendetegn ved en person, som har smilet meget. Derfor gør vi meget ud af at bevare den charme, der forbindes med smilerynker. Den enkelte skal stadig kunne smile med naturlig mimik om øjnene efter sin rynker under øjnene botox behandling. Dybe rynker under øjnene er dog ofte et uønsket alderstegn, og vi reducerer dem derfor med botox uden at skade den charmerende mimik.

SÅDAN VIRKER BOTOX UNDER ØJNENE

____

Man kan behandle de dynamiske rynker med botox, dvs. rynker der er forårsaget af muskelsammentrækning i huden. Efter en injektion med botox forhindres musklerne i at trække sig sammen og give rynker i f.eks. omkring eller under øjnene. Huden udglattes og samtidig forhindres nye rynker i at dannes. Følesansen i det behandlede område er uændret.

SÅDAN UDFØRES BEHANDLINGEN MED BOTOX UNDER ØJNENE

____

Rynker under øjnene botox behandlingen foretages enten af vores sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål sprøjter små mængder af produktet ind i de fine ansigtsmuskler. Effekten ses langsomt efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder, hvorefter behandlingen kan gentages. Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig eller der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil vi foretage en ”touch up” behandling efter 14 dage.

ANDRE HAR KØBT

____

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv