skønhedsattributter

Skønhedsattributter

Jeg brænder for emnet “Indre Skønhed” med krop og sjæl.

Jeg har selv følt, at jeg ikke levede op til de forbilleder, som de fleste af os ligger under for. Og jeg har brugt alt for meget energi på at tro, jeg skulle lave om på mig selv.

Mine ben var for tynde og mine kurver var ikke fyldige nok.

I en ung alder har jeg mærket nogle af livets lidt alvorlige grænser. Og efter dét ser jeg på mig selv med klare øjne. JEG ER SMUK! Inden i og uden på. Lige som jeg er. Og jeg er blevet pave stolt af mine lange stænger og min lille spinkle krop.

Netop de karaktertræk ved mig, som jeg førhen har troet, jeg skulle rette til for at passe ind… er nu blevet til mine absolut største skønheds fordele. Og jeg har lært at elske dem og mærke dem, som noget rigtig godt.

På helt samme måde, kan en smuk pige med bredere kurver måske gå rundt og ønske sig mindre. Simpelthen fordi vi er tilbøjelige til at tro, at græsset er grønnere hos naboen.

Men denne pige kan være det aller smukkeste. Og måske går andre piger i hendes nærvær rundt og sukker efter at have netop sådanne kurver.

Eller måske vil en række piger ønske sig at se ud ligesom netop denne pige… hvis hun blot lærer at elske sig selv og udstråle, at kurverne er noget helt særligt smukt.

Dén følelse jeg har fået omkring min egen krop og den måde, jeg er skabt på, ønsker jeg, at alle dejlige mennesker skal have.

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv