BEHANDLING MOD SOLSKADER

____

Solskader kan behandles effektivt.

SOLSKADER

____

De godartede kan være af genetisk oprindelse eller forårsagede af fysiske skader såsom solskoldning eller naturlig ældning af huden.

Særligt store pigmentpletter kan let fjernes, men det skal først skal dokumenteres, at de er godartede. Derfor vil vi påbegynde behandlingsforløbet med en konsultation med vores hudlæge for at sikre læsionens tilstand.

ANDRE HAR KØBT

____

KEMISK PEELING

____

Vores kemiske peelings er alle produceret af pH Formula.De indeholder en kombination af skin resurfacing syrer, vitaminer, anti-oxidanter, amino-syrer og anti-inflammatoriske emner. Sammensætningen sikrer en kontrolleret optagelse i huden af de aktive ingredienser. Denne kompleksitet tillader, at vi kan behandle med maksimal styrke uden vanlige bivirkninger, der ofte ses ved andre peeling-former.

Ved behandling med kemisk peeling anvendes et produkt med pH værdi under 3,0, som kun godkendte læger og sygeplejersker må behandle med. Produktet lægges på huden som en maske, og indholdet af alkohol og anti-oxidanter renser huden. De øverste cellelag på huden skaller af, og der dannes derefter et nyt, fint og ensartet hudlag. Behandlingen vil udløse en regeneration i huden, som fører til en reduktion af flere former for aldringstegn.

INFO OM BEHANDLING MED KEMISK PEELING

____

På Klinik Camilla Rude anvendes peelinger behandling til den fine hud, der er præget af fine rynker, små pigmentpletter, overfladiske ruheder, små tydelige porer og let uren hud.

SÅ MANGE BEHANDLINGER SKAL MAN HAVE

____

Antallet af behandlinger afhænger af den enkeltes hud. Kemisk peeling viser resultat efter første behandling. For at behandle større problemer på huden anbefales, at der gives et koncentreret behandlingsforløb på 3-4 gange med kemisk peeling og holder 1-2 ugers ugers pause mellem behandlingerne. Hos nogle patienter er det vist at der kan være gavn af at give op til 6 behandlinger.

SÅ LÆNGE VIRKER KEMISK PEELING

____

De skader på huden, som reduceres eller fjernes ved behandling med kemisk peeling kommer ikke igen. Dog er det vigtigt at passe på sin hud og tilføre den vitaminer for at opretholde den glød, som behandlingen efterlader.

SÅDAN SKAL DU FORHOLDE DIG FØR OG EFTER BEHANDLINGEN

____

Før kemisk peeling foretages skal anvendes solbeskyttelse med faktor 50+ i sommerhalvåret. Der må ikke anvendes selvbruner på det pågældende område op til behandlingen. Disse forholdsregler er vigtige for at opnå den ønskede effekt af den kemiske peeling. Hvis du ikke har anvendt solcreme kan det være en fordel at udskyde behandlingen. Efter aftale med din behandler kan du anvende renseprodukter i tiden op til behandlingen for at opnå optimal effekt.

Efter behandlingen er foretaget, vil der opstå rødmen og huden vil føles tør. Huden vil få et øget behov for fedt fra fugtighedscremer. Vi anbefaler, at du tilfører fugt til huden flere gange dagligt. Særligt vil E-vitamin creme være gavnlig. Efter behandling med kemisk peeling anbefales at anvende solbeskyttelse med faktor 50+ i 4 uger.

Huden vil begynde at skalle af efter 1-2 dage, hvilket kan vare op til 10 dage.Efter en peeling er huden særligt modtagelig, og det vigtigt at behandle huden med mange vitaminer for at nå det bedste resultat. Under behandlingen vil Klinik Rudes behandlere vejlede dig i, hvilke ingredienser, som er vigtige at få for netop din hud.

Skriv her og tryk enter for at søge

Indkøbskurv